Wie zijn wij

Menta Physics TIlburg

Menta Physics beweeg zich op meerdere fronten als het gaat om herstel en sport en bewegen. Naast een paramedisch vlak zijn we ook actief met het geven van diverse sport en beweeg mogelijkheden zoals; personal training, small group training, bootcamp en boksfit lessen. 

Menta Physics vindt het belangrijk dat we gezond zijn, gezond blijven en goed voor ons lichaam zorgen. Onze ervaring op het gebiedt van revalidatie en herstel training stelt ons instaat om diegene die lager belastbaar zijn of een blessure hebben te helpen. Het aanbod van sportmassage en herstel training is volledig maatwerk en wordt alleen toegepast wanneer dit past bij het klachten beeld en/of er toestemming is van een arts, fysiotherapeut of andere specialist. Menta Physics werkt 100% evidence based en blijft up-to date door het doen van jaarlijkse herhaal cursussen.  

NGS Sportmassage

Created with Sketch.
Nederlands genoodschap sportmassage

Bewegingsagogie

Created with Sketch.
Martijn van Straaten

Allround conditie- en hersteltrainer

Created with Sketch.
Toine van de goolberg

Sportmasseur / hersteltrainer

Mijn naam is Martijn. Ik werk al ruim 8 jaar in de sport en revalidatie. Naast sportmasseur ben ik personal trainer en hersteltrainer. Wil je mij leren kennen? 

Martijn van Straaten

Erkend gediplomeerd Sportmasseur

NGS sportmasseur