INcompany Training

Met de incompany training bij Menta Physics in Tilburg houden we medewerkers fit, gezond en vitaal. Laat het ziekteverzuim dalen en het werkplezier toenemen. 

bedrijfsfitness
bedrijfsfitness

Voor wie

Bedrijven die streven naar succes en het beste willen halen uit hun personeel.

bedrijfsfitness

Fitte medewerkerS

Presteren beter, zijn productiever, meer bevlogen en dragen het bedrijf een warm hart toe. Samen sporten versterkt de onderlinge band van het team en zijn vaker bereid iets te doen voor een ander. Boost de teambuilding binnen je organisatie met de Small Group en Personal Training voor bedrijven bij Menta Physics in Tilburg

Aanbod

Personal training

Created with Sketch.

Personal Training bij Menta Physics betekend doelmatig trainen onder begeleiding van een gediplomeerde Personal Trainer. 

Small group training

Created with Sketch.

Werk samen met andere collega’s aan een fit, gezond en sterk lichaam. Onder begeleiding van een gediplomeerde Personal Trainer train je in een groep van 2 tot maximaal 4 personen. 

Bootcamp voor bedrijven

Created with Sketch.

Train samen met je collega’s lekker buiten. Heerlijk om even buiten te zijn en te werken aan een gezond, fit en sterk lichaam. Versterk de onderlinge band met je collega’s zonder aan werk te hoeven denken. Plezier staat tijdens deze les centraal. De training is zeer geschikt voor grotere groepen. Bootcamp is uiteraard ook erg leuk om in te zetten voor een bedrijfsuitje! 

Meer informatie

Over prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op