Workouts

Fit worden door middel van (kick)- boks workouts. Naast individuele coaching is het ook mogelijk om te trainen in groepsverband. Bij onze personal boksfit club werk je altijd met een doelstelling. Word mentaal en fysiek fitter en sterker bij Menta Physics in Tilburg.  

Personal Boksfit Training

Personal boksfit training

personal Boksfit training

  • Personal training
  • Voedingsadvies / coaching
  • Online coaching
  • Train op je eigen niveau
  • Meting lichaam-samenstelling + huidplooi meting
  • Evaluatie momenten om de voortgang te bespreken


Train 1 op 1 met je personal coach. Realiseer je doelen sneller, veiliger en prettiger met personal boksfit training bij Menta Physics in Tilburg. 

Cardio training

Boksfit Cardio

Je doel is conditie opbouwen. We combineren boksen met cardio activiteiten zoals lopen, biken, roeien en/of zwemmen. Dit doen we om het aerobe duur uithoudingsvermogen te verbeteren waardoor je prestatie verbeterd en je jezelf fitter gaat voelen. 

Gymnastics training

Boksfit gymnastics 

Boksfit gymnastics combineert kick- bokstechnieken met gymnastische oefeningen. Dat wil zeggen oefeningen met het eigen lichaam, maar ook een flink aantal onderdelen uit het turnen waaronder het trainen in de ringen, de rekstok en een grote variatie aan handstanden. Gymnastische oefeningen zijn de beste oefeningen voor een ijzersterk, soepel en supergeco√∂rdineerd lichaam. 

Athletics training

Boksfit athletics 

In deze work-out worden (kick)bokstechnieken gecombineerd met atletische bewegingen waaronder lopen, rennen, springen, werpen, etcetera. In de basis work-out staat agility centraal: het vermogen om explosief te starten, af te remmen, van richting te veranderen, weer te versnellen zonder je lichaamscontrole en je snelheid (minimaal) te verliezen. Zowel in het dagelijks leven als in sport is het vermogen te kunnen starten, afremmen en veranderen van richting belangrijk. Agility training is bovenal een zeer uitdagende, gevarieerde en intensieve manier voor het trainen van uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en power. Dat is toch wat je wil!

Bokfit Tilburg

Boksfit groepstraining

Train je liever samen met anderen? Meld jezelf dan aan voor onze groepstrainingen.

Meld je aan voor een proefles